Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Despre noi

Molecule F - proudly powered by Romanian designers

Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

Ce reprezinta Molecule F?

Daca ti-ai concentra intreaga personalitate intr-o capsula minuscula, daca ti-ai reduce sinele pana la cele mai mici dimensiuni imaginabile, ar rezulta o compozitie stabila care te-ar reprezenta perfect. S-ar regasi in ea toate caracteristicile tale, iar dintre ele nu ar lipsi, cu siguranta, stilul. Este o parte din tine, felul in care te exprimi la un prim contact cu ceilalti. Imaginea pe care o proiectezi catre restul lumii e rezultatul stilului. La fel, daca ai concentra intreaga moda romanesca intr-o capsula, ai obtine Molecule F, o mica, dar rafinata parte a designului romanesc. Este vorba despre acele piese cheie pe care ti le doresti, in jurul carora iti poti construi tinute cool si adaptabile, pe care sa le poti integra in stilul tau cotidian, dar si despre piese glam, care te fac remarcabila.

Molecule F este un proiect unic in Romania, un concept menit sa adune la un loc viziunile celor care au demonstrat in timp calitatea designului lor. Proiectul reuneste, intr-un amalgam atent selectionat, nume precum Adelina IvanAna AlexeAlexandra Abraham, Andra Clitan (MaRaMi), Andreea TincuArgo Art Design by Andreea Buga, Bridalissima by Rhea CostaClaudia CastraseCorina Vladescu, Elena PerseilLe Petit IndigentLena CriveanuM12MurmurParlorRaluca MihalceanuRazvan CiobanuRhea CostaSandra GalanHand Made My loveKristina DragomirLiana SalageanMaria FilipescuMaria MarinescuSkin Deep si Venera Arapu. Sunt designeri ale caror colectii nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei persoane care stie ce aport de imagine reprezinta stilul.

Fiecare obiect poate fi un statement despre stil si o molecula din universul creativ al designerului care l-a gandit, si se adreseaza persoanelor care isi doresc sa se diferentieze intr-un cotidian uniformizat printr-o aparitie unica. De aceea, selectia afisata este una riguroasa si consta in unicate sau produse de serie limitata. O parte semnificativa a produselor expuse este conceputa in mod exclusiv pentru Molecule F, pentru ca tu sa ai avantajul unicitatii la un click distanta.

De asemenea, Molecule F este un spatiu in care poti intalni si cunoaste mai bine designerii, in care poti dezvolta o legatura cu cel care iti reprezinta cel mai bine stilul personal. Si, pana la urma, Molecule F este un concept care incurajeaza designul atat vestimentar cat si de obiect din Romania, dar in acelasi timp isi doreste sa faca din gestul de a imbraca o haina de designer un act firesc, dar si un motiv de mandrie.

Incepand cu luna septembrie 2015, o noua categorie este disponibila pe Molecule F - Copii. Primul designer care face parte din aceasta categorie este Venera Arapu Kids cu o coletie dedicata fetitelor cu varste intre 2-8 ani si 9-16 ani.

Categoria Lifestyle se extinde deasemena din luna septembrie 2015 cu subcategoria Parfumuri alaturi de Agende, Carti postale, Ceramica, Corpuri de iluminat, Mobilier  si Portelan. Primul prezent in aceasta subcategorie de parfumuri (organice) este Your Persnonal Aroma - un concet nou de parfumuri de lux 100% organice.

 

Exclusiv pentru Molecule F:

Colectii capsule create de designeri romani Lucian BroscateanCiprian VrabieLudiqueKeszeg AgnesIoana Enache si Lady Magpie sunt disponibile exclusiv pentru clientii Molecule F. Poti de asemenea cumpara si tricoul Molecule F Tee - Proudly wearing Romanian Designers by Molecule F. 

 

Parteneri:

Layout: Blau

Foto: Alberto Grosescu

Sunet: Blau

Multumim in mod special:

Miruna Micsan

Noemi Meilman

Oana Ulmeanu

Radiana Bratu

Radu Mada