Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Ami Amalia

Brand independent românesc, construit pe durabilitate, sustenabilitate și respect pentru fiecare resursă și persoana implicată în producerea firelor și a pieselor vestimentare.

Emancipare feminină, creare comunități

Piese ce nu se demodează, tricotaje sustenabile de lux, bijuterii.

Gândul Amaliei:

Într-o lume a retailului de masă, a poluării cu produse, a modei rapide și nesustenabile, am visat un brand de boutique care să fie sustenabil, cu un ritm mai lent, construit pe responsabilitate și respect față de resursele și oamenii implicați în viața produselor noastre. În același timp, clienți ne sunt oameni care iubesc firele și culorile naturale și ne împărtășesc valorile. Avem convingerea că majoritatea dintre noi ne-am gândi de două ori înainte să cumpărăm haine ieftine, dacă am ști care sunt condițiile în care prețul lor mic este posibil.

Ami Amalia este o companie construită pe transparența în ceea ce privește utilizarea etică a resurselor. Lucrând în parteneriat cu clienții noștri într-o industrie dominată de corporații, Ami Amalia transmite mesajul că există și clienți etici și, colaborând cu companii etice, procesul de producție și utilizare a textilelor poate fi îmbunătățit.