Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Bizar Concept

Bizar Concept este proiectul unui om care iubeste frumosul si, mai ales, care iubeste sa-l faureasca cu propriile maini. Intr-un mic atelier, unde imposibilul e doar un material contorsionat cu voluptate de clestii de bijutier, toate aceste bijuterii lucrate manual isi asteapta, cuminti, purtatoarele.

Fiecare piesa este unica si perfecta in imperfectiunea naturala, fireasca, a metalului si a pietrelor. Inspirata din formele organice si fluide ale naturii, eliberata de rigorile simetriei si de stereotipurile bijuteriilor de serie. Bijuterie de atitudine, deopotriva obiect si mesaj, care nu devine insa completa decat atunci cand este folosita si cand, in sfarsit, isi poate indeplini menirea.

Intr-o lume a stereotipurilor, Bizar Concept intruchipeaza nu simple ornamente corporale, ci sentimente si stari. Iar pentru cei care nu fac din originalitate un scop in sine, care isi cauta, mai degraba, bijuteriile in acord cu identitatea lor, fiecare dintre aceste piese poate fi modul perfect de exprimare a individualitatii.

deplin
 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2