Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Bluza Lynx Pink

Ami Amalia

Bluza Lynx Pink

Un maiestuos Ras. Dragoste pentru arta, dragoste pentru fauna, dragoste pentru frumusete. Ne straduim sa colaboram cu oamenii cei mai profesionalisti pentru a oferi clientilor nostri tricotaje frumoase pe care sa doreasca sa le poarte multi, multi ani.Am apelat la Alena Lavdovskaya, o foarte bine cunoscuta artista si ilustrator fashion din Rusia, sa creeze o imagine artistica a lynx-ului (rasului) intr-o maniera moderna, care sa ne permita jocul culorilor pe care il consideram important pentru produse, cat si pentru clientii nostri. Aceasta bluza are un puternic efect visual, asa ca nu recomandam sa fie accesorizata cu elemente care sa o scoata din valoare, dimpotriva ar trebui purtata cu articole care sa o evidentieze.

Totul despre casmir

Foloseste instrumentele AmiAmalia de ingrijire a casmirului indata ce primesti bluza din casmir:

Oferim pentru fiecare bluza din casmir un saculet din bumbac, ideal pentru depozitarea bluzei, atat pe timpul calatoriei, cat si pentru depozitarea acestuia pentru a proteja de praf si de obiectele ascutite.

Fiecare bluza din casmir vine cu un pieptene personalizat AmiAmalia din lemn de cedru, special pentru intretinerea bluzei. Pastrati pieptenele din lemn de cedru langa bluza din casmir iar in acest fel veti tine moliile la distanta.

Cateva trucuri de ingrijire a casmirului:

Nu permiteti parfumului sa intre in contact direct cu bluza din casmir

Lasa bluza sa se odihneasca dupa fiecare purtare

Nu este recomandata purtatrea aceleiasi bluze din casmir mai multe zile la rand

Casmirul trebuie aerisit, nu spalat dupa fiecare purtare. Evitati sa il lasati in lumina soarelui, il puteti aerisi pe balcon, terasa, la un loc ferit de soare.

Calcatul este perfect pentru a oferi casmirului tau o imagine impecabila.

Indepartarea petelor trebuie facuta local, cu putina apa calduta (Nu utilizati apa fierbinte!). Utilizati Sapun Gale, este o unelta naturala in indepartarea petelor. De obicei se utilizeaza o cantitate mica de lichid direct pe pata, lasand-o sa actioneze cateva minute si repetand procedeul pana cand pata dispare, lasand puloverul la uscat fara sa fie calcat.

Ghid marimi

1.614 lei

Detalii

  • Compozitie: 95% lana, 5% lurex
  • Recomandari de intretinere si curatare: Se recomanda curatarea uscata sau se spala rapid si atent in apa calduta, cu un detergent pentru matase si lana, cum ar fi Ecover si Delicate. Reimprospateaza-l cu vapori de aburi atunci cand este necesar.
Cod produs: AMI07 | Livrare: 5 zile.
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.