Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Camasa Dad & Son Unisex V2

Diana Marin

Camasa Dad & Son Unisex V2

Bucura-te de vibe-ul verii si gaseste comfortul intr-o camasa moale, ce poate fi purtata de femei si barbati in look-uri casual sau luxuriante. Datorita materialului moale si fit-ului larg, poate fi purtata in diferite feluri sau in diverse locatii, unde te poti bucura de briza placuta a verii.

Aceasta linie foarte speciala, compusa din 3 camasi a fost creata cu indrumarea Codrutei Cernea cu scopul de a digitaliza munca sa din ultimii ani si de o remixa cu moda si purtabilitatea. Este o sansa sa te pierzi in culorile sale vibrante si sa te apropii de arta adevarata.

Aceasta camasa contine fragmente din urmatoarele opere:

- ''Conversation'' 2020 – fata si spate

- ''Mirage'' 2018 - maneci

- ''Falling Up'' 2015 – fata si spate

Simte-te incurajat sa le cauti!

Ca si parte din miscarea noastra sustenabila, aceasta camasa va fi create cu dragoste pentru tine dupa ce vei plasa comanda. No stocks = no waste!


380 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% poliester moale satinat de inalta calitate, imprimat digital
  • Recomandari de intretinere si curatare: spalati la masina cu apa de 30°C impreuna cu culori similare la programul de haine delicate.; calcati la temperatura mica.; nu folositi inalbitor
  • Sistem de inchidere: nasturi
  • Alte informatii: produs folosind printarea digitala pe material textil, taierea cu laserul si proiectarea 3D; produs sustenabil; produs in Romania; modelul are 170m inaltime si este masura S
Cod produs: DMN015 | Livrare: 3-15 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.