Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei din argint lungi asimetrici cu porcusor zburator

Bizar Concept

Cercei din argint lungi asimetrici cu porcusor zburator

Cerceii fac parte din colectia Zborul. Aceaste este o forma de protest artistic in fata a tot ce inseamna descurajare, desconsiderare si ucidere din fasa a sperantelor si entuziasmului sincer. Cum, personal, nu m-am lasat niciodata intimidata de remarci de tipul ”Cand o zbura porcul”, mi-am dorit sa materializez acest protest in jurul unui simbol care fura zambete si la care lumea reactioneaza instinctiv.

Porcusorul cu aripi, elementul central al colectiei, se vrea a fi mesajul meu catre toti cei care se grabesc sa judece si sa respinga: Hei, uite ca porcii chiar zboara! Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept, dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

540 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Sistem de inchidere: pin cu fluturas
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: lungime 8cm – respectiv 16, fiecare cercel are cate un porcusor de 10 mm ; aspect: lucios
Cod produs: BZR024 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.