Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei din argint Thalia

Bizar Concept

Cercei din argint Thalia

Cerceii fac parte din colectia Labirint, o colectie care reinventeaza un simbol mitologic si il toarna in forme altfel. Cercei labirint in forma de hexagon incomplet, din argint reciclat 925. O bijuterie simpla, eleganta si care nu va ramane neobservata, isi propune nu doar sa te reprezinte, ci sa te completeze. Sau poate invers? Cerceii au o jumatate placata cu aur de 18 carate ce ofera ansamblului un aer pictural.

Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

350 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925 placat selectiv cu aur de 18 ct
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Sistem de inchidere: pin cu fluturas
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: lungime 39 mm, latime 17 mm
Cod produs: BZR008 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.