Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei DON'T TOUCH

Claudia Florentina

Cercei DON'T TOUCH

Aceasta piesa DON'T TOUCH face parte din colectia "OUTSIDE" si este o reprezentatie a "NU IMI ATINGE SUFLETUL", un strigat de protest a noii situatii care lasa urme profunde nu numai economic si in obiceiurile sociale, dar mai ales in fiecare individ in parte. Cerceii sunt iregulari, unul mai mare si altul mai mic si sistemul de inchidere este sistem Omega. Sunt antialergici, nu infecteaza urechea si sunt usori.


Ghid marimi

490 lei

Detalii

  • Compozitie: Argint, cu pietre semipretioase (zirconiu) in baie de rodium (rodiumul este mai scump decat platina si tratamentul se aplica tuturor bijuteriilor de aur alb sau platina ca procedeu de incheiere, de finisaj).
  • Recomandari de intretinere si curatare: Avand tratamentul cu rodium va veti putea bucura de stralucirea acestei bijuterii timp indelungat. Totusi, umezeala, conservarea in locuri inadecvate va espompa in timp stralucirea.
  • Sistem de inchidere: Omega plus surub
  • Alte informatii: In cazul in care intampinati o problema, cade o piatra, sau alte defecte de productie defectuasa vom face reparatiile necesare. Ambalajul creat este costumizat, Claudia Florentina.
Cod produs: CLF12 | Livrare: 1-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.