Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei Romanian Smile

Claudia Florentina

Cercei Romanian Smile

Aceasta piesa face parte din colectia "OUTSIDE" si reprezinta Zambetul Romanului - Romanian Smile montat cu pietre cubice care imita broderia de pe ii. Romanul trece peste orice situatie cu zambetul pe buze. Chiar obisnuiesc sa spun "sunt romanca deci sunt tare ca o stanca". Cerceii sunt iregulari, unul mai mare si altul mai mic si sistemul de inchidere este sistem Omega. Sunt antialergici, nu infecteaza urechea si sunt usori.


Ghid marimi

700 lei

Detalii

  • Compozitie: Argint, cu pietre semipretioase (zirconiu) in baie de rodium (rodiumul este mai scump decat platina si tratamentul se aplica tuturor bijuteriilor de aur alb sau platina ca procedeu de incheiere, de finisaj).
  • Recomandari de intretinere si curatare: Umezeala, conservarea in locuri inadecvate va espompa in timp stralucirea. In caz de o usoara inegrire puteti folosi produse pentru curatarea argintului sau sa il re-rodiati la un bijutier.
  • Sistem de inchidere: Omega plus surub
  • Alte informatii: In cazul in care intampinati o problema, cade o piatra, sau alte defecte de productie defectuasa vom face reparatiile necesare. Ambalajul creat este costumizat, Claudia Florentina.
Cod produs: CLF13 | Livrare: 1-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.