Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei Unity

Claudia Florentina

Cercei Unity

Aceasta piesa face parte din colectia "OUTSIDE", reprezinta UNIUNE- Este o reprezentatie a globului in aceasta situatie CORONA. Ne aminteste ca azi suntem UN TOT si orice problema azi devine globala, ne afecteaza pe toti si devenim spectatorii unei situatii, neputinciosi. Cerceii sunt iregulari, unul intreg si altul jumatate si sistemul de inchidere este sistem Omega. Sunt antialergici, nu infecteaza urechea si sunt usori.


Ghid marimi

700 lei

Detalii

  • Compozitie: Argint, cu pietre semipretioase (zirconiu) in baie de rodium (rodiumul este mai scump decat platina si tratamentul se aplica tuturor bijuteriilor de aur alb sau platina ca procedeu de incheiere, de finisaj).
  • Recomandari de intretinere si curatare: Avand tratamentul cu rodium va veti putea bucura de stralucirea acestei bijuterii timp indelungat. Totusi, umezeala, conservarea in locuri inadecvate va espompa in timp stralucirea.
  • Sistem de inchidere: Omega plus betisor
  • Alte informatii: In cazul in care intampinati o problema, cade o piatra, sau alte defecte de productie defectuasa vom face reparatiile necesare. Ambalajul creat este costumizat, Claudia Florentina.
Cod produs: CLF08 | Livrare: 1-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.