Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Colier din argint Lotis

Bizar Concept

Colier din argint Lotis

Cauti un pandantiv din argint? Ce spui de un pandantiv hexagon cu perla mobila? Face parte dintr-o colectie speciala marca Bizar Concept, colectia Labirint, in care un simbol universal este turnat in forme pe care nu le gasesti nicaieri in alta parte! O bijuterie din argint reciclat, cu perla de cultura, te va reprezenta prin eleganta, simplitate si, la fel de important, prin grija fata de mediu!

Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

450 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925 cu perla alba
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: pandantiv lungime 36 mm, latime 34,5; diametru cerc: 15 mm; lungime lant: 58 cm; aspect: lucios; pozitia perlei este mobila
Cod produs: BZR013 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.