Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Colier din argint Maia

Bizar Concept

Colier din argint Maia

Pandantivul face parte din colectia Labirint, o colectie care pune intr-o lumina noua un simbol vechi de cand lumea. Contrar asteptarilor, pandantivul labirint pe care il vei purta nu este inchis intr-un cerc, ci intr-un hexagon. Sau, mai degraba, un aproape-hexagon, din argint reciclat 925. O bijuterie fara ocolisuri, care refuza sa se inscrie in tipare. Daca si tu esti la fel, s-ar putea sa va potriviti de minune.

Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

450 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: pandantiv lungime 28 mm, latime 30 mm; lungime lant: 40 cm; aspect: lucios
Cod produs: BZR014 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.