Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Crema Silk Elixir Anti-Aging by Romanita Iovan

Infinitum

Crema Silk Elixir Anti-Aging by Romanita Iovan

Crema Silk Elixir Anti-Aging Cream Infinitum by Romanita Iovan, are o textura onctuoasa, ideala pentru a mentine hidratarea optima pentru toate tipurile de ten, lasand pielea luminoasa si matasoasa.

Rezultate vor fi vizibile dupa 4 saptamani de utilizare zilnica. Cu o multitudine de ingredient active, precum Matase si Matase hidrolizata, Acidul hialuronic hidrolizat cu masa moleculara mica (20-50 KDa), Acid Hialuronic cu greutate moleculara mare (1-1.4 MDa) incapsulat, peptida biomimetica AcetilOctapeptida-3 si Unisferele cu Extract de lamaie si Extract de castravete, produsul imbunatateste bariera hidrolipidica si textura tenului va fi vizibil ameliorata, pielea devenind matasoasa si ferma.

Produsul confera fermitate si luminozitate tenului, amelioreaza rugozitatea tegumentului si confera un aspect neted pielii si estompeaza ridurile fine si profunde.

359 lei

Detalii

  • Alte informatii: este recomandata pe timpul zilei si noptii, previne si atenueaza formarea ridurilor faciale profunde, a celor frontale si din zona periorbitala; se evita contactul direct cu ochii
Cod produs: INF06 | Livrare: 5 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.