Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Esarfa L'amour Interdit

Efemere

Esarfa L'amour Interdit

Inima are propriile ratiuni. Ratiunea are propriile slabiciuni. Tu ce alegi? Este intotdeauna de preferat sa risti decat sa traiesti cu regretul ca n-ai facut-o. Nu-ti refuza nimic din ce-ti da sentimentul de viata adevarata!

Caracteristici: esarfa de matase naturala, calitate premium a executiei si finisajelor. Esarfa este cusuta manual, cu o atentie deosebita pentru detalii. Imprimeul de pe esarfa de matase este inspirat din picturile suprarealiste ale artistului Hamid Nicola Katrib.

Dimensiuni esarfa matase: 80x80 cm

Produsul este ambalat intr-o cutie aurie, care inspira eleganta si bun gust. Daca alegi sa daruiesti ceva special unei persoane dragi, atunci esarfa de matase este o idee de cadou potrivita. Iti oferim un cadou personalizat prin brodarea monogramei, in functie de dorintele tale. Astfel, poti avea incredere ca darul oferit este cu adevarat special si memorabil. Atunci cand esarfa de matase defineste stilul si personalitatea, magia se produce: detaliul de matase face parte din identitatea femeii care o poarta.


Ghid marimi

Pret Normal: 464 lei

Special Price 371 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% matase naturala
  • Recomandari de intretinere si curatare: Curatare chimica.
Cod produs: EF021 | Livrare: 2 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.