Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Esarfa La Mystere

Efemere

Esarfa La Mystere

Spera la ce e mai bun, dar pregateste-te sa fii surprinsa. Viata insasi sta in frumusetea necunoscutului. Descopera lumea, incearca lucruri diferite si scapa de obiceiuri vechi. Cand lasi loc misterului in viata ta, incepe aventura.

Caracteristici: esarfa de matase naturala, calitate premium a executiei si finisajelor. Esarfa este cusuta manual, cu o atentie deosebita pentru detalii. Imprimeul de pe esarfa de matase este inspirat din picturile suprarealiste ale artistului Hamid Nicola Katrib.

Dimensiuni esarfa matase: 110 x110 cm

Produsul este ambalat intr-o cutie bleu-azur, care inspira eleganta si bun gust. Daca alegi sa daruiesti ceva special unei persoane dragi, atunci esarfa de matase este o idee de cadou potrivita. Aceasta se poate personaliza prin brodarea monogramei, in functie de dorintele tale. Astfel, poti avea incredere ca darul oferit este cu adevarat special si memorabil. Atunci cand esarfa de matase defineste stilul si personalitatea, magia se produce: detaliul de matase face parte din identitatea femeii care o poarta.


Ghid marimi

Pret Normal: 571 lei

Special Price 457 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% matase naturala
  • Recomandari de intretinere si curatare: Curatare chimica.
Cod produs: EF025 | Livrare: 2 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.