Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Esarfa Le Talisman

Efemere

Esarfa Le Talisman

Poarta intotdeauna cu tine dorintele cele mai profunde. Indrazneste sa crezi! Inconjoara-te de oameni care te inspira, concentreaza-te pe lucrurile pozitive si crezi in puterea unui talisman din matase naturala, marca Efemere. Alege-l cu grija si poarta-l de-a lungul calatoriei tale unice!

Caracteristici: esarfa de matase naturala, calitate premium a executiei si finisajelor. Esarfa este cusuta manual, cu o atentie deosebita pentru detalii. Imprimeul de pe esarfa de matase este inspirat din picturile suprarealiste ale artistului Hamid Nicola Katrib.

Dimensiuni esarfa matase: 110x110 cm

Produsul este ambalat intr-o cutie bleu-azur, care inspira eleganta si bun gust. Daca alegi sa daruiesti un cadou special unei persoane dragi, atunci esarfa de matase este o idee potrivita. Iti oferim un cadou personalizat, prin brodarea monogramei, in functie de dorintele tale. Astfel, poti avea incredere ca darul oferit este cu adevarat special si memorabil. Atunci cand esarfa de matase defineste stilul si personalitatea, magia se produce: detaliul de matase face parte din identitatea femeii care o poarta.


Ghid marimi

Pret Normal: 571 lei

Special Price 457 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% matase naturala
  • Recomandari de intretinere si curatare: Curatare chimica.
Cod produs: EF026 | Livrare: 2 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.