Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Argo Art Design

Haine de femei si barbati, de la rochii de seara, pana la tinute stylish de zi compuse din bluza si pantalon, selectia Exclusiv pentru Molecule F este foarte diversificata, asa cum este si din punct de vedere coloristic ( negru, alb, nude, rosu, albastru, multicolor ), dar si al materialelor ( bumbac, poliester, matase, piele si dantela ). Printre designerii care au ales sa creeze produse exclusiv pentru Molecule F se numara Ana Alexe, Skin Deep, Pas du Tout .

"Am absolvit Facultatea de Design deci ce idee mai buna puteam sa am decat sa creez obiecte. Dar nu de orice fel, obiecte de arta. Planul este facut, voi promova prin design vestimentar artisti si îi voi face cunoscuti tuturor celor ce iubesc arta si frumosul. 

Poti privi un tablou, dar nu poti pastra momentul. Eu am vrut sa pastrez clipa pentru femeile care simt matasea ca parte din eleganta si atitudinea lor, care simt pe piele frumusetea. Prima mea colectie "Oil on Canvas - Silk on skin" este ideea decupata din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe matase. Reprezinta spiritul artei contemporane aplicat princreativitatea designului vestimentar." Andreea Buga