Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Skin Deep

Haine de femei si barbati, de la rochii de seara, pana la tinute stylish de zi compuse din bluza si pantalon, selectia Exclusiv pentru Molecule F este foarte diversificata, asa cum este si din punct de vedere coloristic ( negru, alb, nude, rosu, albastru, multicolor ), dar si al materialelor ( bumbac, poliester, matase, piele si dantela ). Printre designerii care au ales sa creeze produse exclusiv pentru Molecule F se numara Ana Alexe, Skin Deep, Pas du Tout .

Viziunea artistica SKIN DEEP, inspirata de aleatorul jocurilor de cuvinte si de gesturile prin care aceste expresii pot deveni imprimeuri caligrafice, este sustinuta de aspectul comercial al brandului, reflectat in dezvoltarea unei linii de produse care functioneaza asemenea unui butic virtual cu suveniruri.

Brandul, conceput integral de Marina Moldovan, lanseaza în aceasta toamna o serie de piese de baza, on-going, tricouri pentru fete, body-uri, rochii si tricouri pentru barbati. In paralel si complementar colectiei de haine, se naste si prima colaborare, WORDS OF WISDOM - o colectie de bijuterii realizata impreuna cu Andreea Mogosanu, designer Moogu Contemporary Jewellery.

Conceptul brand-ului include viitoare colaborari cu diversi alti artisti, designeri sau creativi din alte domenii, dezvoltand progresiv si organic o platforma interactiva care sa vanda si sa promoveze exclusiv designul romanesc.

marina moldovan
 

Nu exista produse conform criteriilor selectate.