Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Nissa

Jachete create de designeri romani pentru diferite anotimpuri. Jachetele sunt casual sau pentru diverse evenimente. Materialele folosite pentru realizarea acestora sunt: in, piele, stofa, catifea, bumbac. Printre designerii pe care ii puteti gasi in aceasta categorie se numara: Pulse, Aureliana, Adelina Ivan, Mihaela Gherlan.

NISSA a început din dorință de a răspunde la întrebarea pe care si-o pun toate femeile zilnic: Cu ce ma imbrac?

Mica afacere de familie a început în 1993, în scopul de a face fiecare femeia fericită, indiferent de cost. Totul a început cu un vis: o fetiță care obișnuia să încerce pantofii mamei ei, care mai târziu a dezvoltat o pasiune pentru modă, designeri și podiumuri. Și-a început cariera în industria modei, ca model, învățând trucurile comerțului.

Experimentată și pregătită pentru pasul următor, ea a început să creeze un brand exclusivist, alături de sora și mama ei. În prezent, ideea s-a transformat într-un succes răsunător, deoarece pasiunea pentru universul feminin, cu rafinament și eleganță, a cunoscut noi nivele, pas cu pas, de la femeie la femeie. În fiecare an, brandul este prezent la târgurile organizate în capitalele de modă ale lumii - New York, Londra, Moscova, Paris și Milano