Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Nissa

Puteti gasi mai multe produse: fuste, rochii, jachete, pantaloni, salopete, topuri. Produsele sunt create din diferite materiale: cupro, bumbac, poliester, matase, dantela, piele. Printre designerii pe care ii puteti gasi se numara: Parlor, Razvan Ciobanu, Ioana Ciolacu, Maria Marinescu, Raquette, Venera Arapu.

NISSA a început din dorință de a răspunde la întrebarea pe care si-o pun toate femeile zilnic: Cu ce ma imbrac?

Mica afacere de familie a început în 1993, în scopul de a face fiecare femeia fericită, indiferent de cost. Totul a început cu un vis: o fetiță care obișnuia să încerce pantofii mamei ei, care mai târziu a dezvoltat o pasiune pentru modă, designeri și podiumuri. Și-a început cariera în industria modei, ca model, învățând trucurile comerțului.

Experimentată și pregătită pentru pasul următor, ea a început să creeze un brand exclusivist, alături de sora și mama ei. În prezent, ideea s-a transformat într-un succes răsunător, deoarece pasiunea pentru universul feminin, cu rafinament și eleganță, a cunoscut noi nivele, pas cu pas, de la femeie la femeie. În fiecare an, brandul este prezent la târgurile organizate în capitalele de modă ale lumii - New York, Londra, Moscova, Paris și Milano

 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2