Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Pas Du Tout

Topuri create de designeri romani pentru diverse ocazii. Acestea prezinta taieturi diferite: drepte, asimetrice. Materialele folosite pentru realizarea acestora sunt: matase, cupro, poliester, neopren, bumbac. si pot avea diferite printuri digitale. Printre designerii pe care ii puteti gasi in aceasta categorie se numara: Pas Du Tout, Bianca Negrea, Pulse, Skin Deep.

Pas Du Tout este echivalentul englezesc “Not At All” pentru “deloc” din romana, cuvinte ce reunesc filozofia relaxata, nonsalanta a unuia dintre cele mai noi branduri de pe piata de moda din Romania. Design-ul avangardist, taieturile arhitecturale ale hainelor, linia minimalista si varietatea incredibila a texturilor si materialelor se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii feminine traduse in texturi diafane, modele second skin, dar si extrem de structurate, ce permit expresia totala a corpului feminin. Cu un aer dark-chic, sofisticat, cool fara sa fie agresiv, aceste haine nu vor fi purtate pur si simplu. Sunt haine care te vor purta si care iti vor spune povestea.

Madalina Dorobantu a creat brandul pe care ea si-a dorit intotdeauna sa-l poarte. Si-a dorit mereu sa poata imbraca ceea ce este, ce gandeste, ce vede si ce traieste. Pas Du Tout s-a nascut din si pentru imaginatie, dar si din dorinta de a o face palpabila si, mai ales, purtabila.