Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Love It's Simple

KM5

Love It's Simple

Stim cu totii ca cine a inventat sloganul “luna iubirii” a facut-o ca sa dea un sens acestei luni de iarna de care nimeni nu prea mai are chef :), asa ca un cadou de genul asta ar bucura pe oricine. Aceasta cutiuta contine toate fragrance-urile lumanarilor noastre. P.S.: Hai cu primavara ca “ne-am bucurat” suficient si de iarna asta! © Raluca Aprodu

Hand made. Greutate totala: 240 gr, timp de ardere: 50-60 ore, fara coloranti, fara aditivi, intr-o forma imperfect de fermecatoare, o consecinta a lipsei de conservanti.

Despre ceara de soia: este non-toxica, 100% naturala; material organic si sustenabil; netestat pe animale; produs ecologic; arde curat fara sa elibereze fum toxic; produs biodegradabil; recipientul se spala/curata usor cu apa si sapun; arde de 3 ori mai lent decat o lumanare obisnuita cu parafina si de aceea e o investitie buna; uleiurile esentiale retinute in ceara de soia emana un parfum placut pe o durata mai lunga decat lumanarile obisnuite.

Instructiuni: taiati fitilul pana la 7 mm inainte sa il aprindeti; asezati lumanarea intr-o zona neexpusa la curent, departe de copii, animale sau obiecte inflamabile; tineti lumanarea aprinsa intre 1 si 4 h; folositi un obiect de metal pentru a stinge lumanarea; bucurati-va :)

 

67 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% ceara din soia, 100% fitil din bumbac
Cod produs: KM5001 | Livrare: 5 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.