Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Lumena

Simplexio

Lumena

Descriere: Lumena este o instalatie luminoasa pentru tavan sau perete. Denumirea obiectului provine din denumirea latina a cuvantului lumina /a lumina. Fluididatea, gratia si eleganta curburilor sunt obtinute printr-un proces care combina fabricatia digitala cu termoformarea, proces prin care materialul plastic este lasat sa ia o forma organica, sub influenta unor factori naturali ca temperatura sau gravitatia. Astfel, artificialul si naturalul dau nastere impreuna unei forme noi, surprinzatoare. Lumena pare a se extinde pe suprafata pe care se aseaza, lasand impresia unui dinamism organic. Celulele care compun instalatia sunt asimetrice pe toate cele trei planuri insa in ansamblu uniunea formei este de o naturalete primordiala. O instalatie de acest fel poate porni de la cateva celule pana la a acoperi intreaga suprafata. Colectia: AsyFeria Greutate: 25 kg (orientativ)

Ghid marimi


Pret Normal: 4.177 lei

Special Price 3.511 lei

Detalii

  • Compozitie: Metal, Material plastic, LED.
  • Recomandari de intretinere si curatare: curatare cu produse speciale pentru curatarea metalului, substante degresante pentru plastic
  • Alte informatii: Culoare: Corpul metalic poate avea orice culoare.Numar de celule: 1-n Pretul este calculat pentru un corp cu 7 celule.
Cod produs: SIM004 | Livrare: intre 2 si 4 saptamani
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.