The Stories of O. are placerea sa va anunte o noua colaborare cu Marina Moldovan. Dupa succesul tricourilor The Stories of O. X Skin DeepO. Brad FrumosO. My LoveO. My God! si O. Viata Mea!, am hotarat sa extind aceasta colaborare prin lansarea unei linii de accesorii: O. Honey Spent My Money! Ce include ea: exact accesoriile de care O. nu se desparte niciodata: portmoneul si tocul de ochelari. In plus, pentru ca se apropia aniversarea de un an an motanului meu, Honey O., am decis sa ii fac si lui, dar si celorlalti prieteni ai lui necuvantatori, o surpriza. Asa ca aceasta colectie include si o zgarda pentru pisici, dar si una pentru caini.

Toate accesoriile sunt manufacturate din piele neagra si poarta caligrafia inconfundabila a Marinei Moldovan. Am ales si de data aceasta niste jocuri de cuvinte, iar rezultatul il vedeti acum, pe portmoneul Rich/Poor, pe tocul de ochelari Now You See Me/Now You Don’t, pe zgarda pentru caini O. My Dog! si pe cea pentru pisici: Meow Wow!.

„Asa cum v-am obisnut, si aceasta colectie a fost realizata alaturi de buna mea prietena, Marina Moldovan, de la Skin Deep. Am continuat jocurile de cuvinte, am pus pe hartie fel de fel de variante si asa a luat nastere si noua colectie: O. Honey Spent My Money!’’- o serie de accesorii din piele, uber cool si foarte practice. Lor li se adauga si cele doua accesorii pentru prietenii necuvantatori.”

Colectia va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online, in sectiunea The Stories of O. X Skin Deep de pe Molecule-f si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/,

Portmoneul Rich/Poor are un pret de 185 lei, tocul de ochelari Now You See Me/Now You Don’t un pret de 165 lei, iar zgarzile costa 105 lei, fiecare. Pot fi niste cadouri originale si foarte practice pentru prietenii vostri vorbitori sau nevorbitori, dar la fel de dragi.

“Va multumesc si, pentru orice intrebare legata de colectia de accesorii O. Honey Spent My Money!, ma gasiti aici.”

LOve,
O.

Ovidiu Muresanu
The Stories of O.

www.ovidiumuresanu.com