Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Pulse

PULSE Studio reflectă un design proaspăt definit prin linia sofisticată, dar totodată confortabilă, ce reprezintă semnătura stilistică a brandului nostru. PULSE Studio pune accentul pe calitate și atenție la detalii, iar creațiile noastre sunt constant adaptate și reînnoite în ton cu noile trenduri și preferințele stilistice ale femeii contemporane.

Brandul PULSE Studio a fost lansat în 2014, fiind creația a doi desgneri români, Laura Dimancea și Maria Toader, absolvente ale Universității Naționale de Artă București (secția Design vestimentar). Viziunea noastră artistică este inspirată de viața și ritmul urban și oferim, pentru fiecare dintre creațiile PULSE Studio, servicii personalizate, pe măsurile clientelor noastre.

Creațiile brandului PULSE Studio sunt gândite și fabricate în București. Afinitatea pentru îmbinarea texturilor contrastante și folosirea materialelor senzuale, de înaltă calitate, se regăsesc în fiecare creație PULSE Studio ce este produsă în ediție limitată. Credem cu tărie în relansarea producțiilor create și fabricate în România. Dedicat să creeze un design unic, PULSE Studio prezintă periodic noi colecții capsulă, precum și o colecție permanentă, o selecție a celor mai iubite piese ale colecțiilor anterioare.

 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2