Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Pulse

O marca ce sustine originalitatea si creativitatea, depasind tendintele pentru a crea articole de îmbracaminte, PULSE inlocuieste colectiile de sezon cu capsule “aici, acum”, integrand principiile modei sustenabile. Dincolo de estetica pieselor, scopul nostru este sa cream identităti, simtind vibratia contemporana.

Piesele vestimentare sunt create si fabricate in atelierul nostru din Bucuresti. Cu o afinitate pentru imbinarea texturilor contrastante, pentru materialele senzuale si de calitate, ne dedicam unui stil de productie personal. Deoarece suntem sustinatoarele renasterii productiei proprii, aducand la viata prin strategii unice micii întreprinzatori, cream si punem pe piata mondiala colectii exclusive, compuse din numai 50 de creatii.

Scopul nostru este promovarea transparentei în lumea modei. Fara o productie în masa a creatiilor noastre, oferim preturi in limite accesibile şi le descurajam pe cele nejustificat de ridicate. Ne dorim sa va bucurati de piesele vestimentare de marca, exclusive, concepute pentru a fi uşor de purtat, identificându-va totodată cu valorile noastre.

 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2