Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Ramelle

RAMELLE a luat nastere dintr-o pasiune incomensurabila pentru arta. Urmand cursurile de arte plastice, Ramona Mihaela, creatoarea din spatele acestui brand si-a dorit sa promoveze dezvoltarea sensibilitatii estetice si a imaginatiei plina de povesti. A inceput in urma cu cativa ani, cu un atelier de creatie, unde avea sa creeze tinute unicat pictate manual, de tip “bespoke”, ceea ce insemna sa faca cate un tipar pentru fiecare tinuta comandata, dupa masurile clientilor. Experienta in interactiunea cu cei care i-au calcat pragul atelierului, studiul practic al proportilor, lucrul cu tesaturile, crearea sabloanelor, au condus designerul spre dorinta de a-si lansa propriile colectii, debutand cu Dualism.Indragostita iremediabil de design si arta, si-a dorit sa exploreze noi dimensiuni cu perspective noi, astfel au iesit pe piata colectii in serii limitate ce invita publicul sa descopere o lume unde moda se contopeste cu structurile, unde clasicismul se intalneste cu futurismul iar elementele din natura sunt transpuse intr-un mod armonios prin imbinarea culorilor.

Cu un design minimalist ce vizeaza atentia la detalii, imbinarea elementelor structurale, a linilor asimetrice si formelor geometrice, hainele se transforma in piese atemporale si totodata versatile.

Creatiile vestimentare reprezentand mai mult decat piese care imbraca, devenind ancore de stari, de energie autentica ce ofera experiente intense,caci arta este una dintre cele mai profunde expresii ale creativitii umane.

 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4