Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Sandra Galan

In aceasta categorie puteti gasi produsele aflate la reducere de la diferiti designeri. Rochii, bluze, pantaloni, dar si accesorii si piese de mobilier, toate sunt reduse semnificativ de la pretul initial. Reducerile pot ajunge si pana la 50%. Produsele aflate in aceasta categorie se schimba in mod constant, datorita promotiilor frecvente, dar si a perioadelor obisnuite de SALE.

Sandra Galan este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, cu un master in design vestimentar, si a trei cursuri de specializare la Central Saint Martins College of Art and Design din Londra. Sandra Galan este un designer avangardist cunoscut pentru piesele inovative si extravagante pe care le creeaza. Stilul brandului este definit de combinatii ingenioase de tesaturi si texturi opulente, volume supradimensionate si sculpturale, deconstructii atipice si siluete feminine drapate creativ.

¨Indrazneste sa porti noile creatii semnate Sandra Galan! Iesi in evidenta purtand ceea ce ti se potriveste, fie ca este vorba despre o piesa de rezistenta - ca rochia de seara aurie sau geaca de piele – sau una nemuritoare, usor de purtat, precum rochia Endless. Fii unica si simte-te confortabil - alege un produs multifunctional cu tipar deconstruit si fii creativa! Drapeaza-l, increteste-l, rasuceste-l! Poarta-l oricum te inspira. Moda trebuie sa fie amuzanta!"