Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Rochie Sapphires and Emeralds

Ami Amalia

Rochie Sapphires and Emeralds

O combinatie moderna de merino fin si vascoza cu dungi din lurex.Da, toti am auzit de argumentele cum ca femeile nu ar trebui sa poarte dungi daca nu au o silueta perfecta. Mitul dungilor a fost demascat si a fost dovedit ca dungile orizontale functioneaza destul de bine in moda. Am folosit merino extra fin Italian (lana) si lurex, pentru a creea un joc de dungi si sclipici, facand acest produs o alegere confortabila si eleganta. Rochiile in dungi, sunt tricotate in asa fel incat sa evidentieze zona soldurilor. Sunt croite in asa fel incat sa se aseze usor pe corp, dar daca doresti sa fie mai cambrata, alege o marime mai mica.Se poate stiliza cu o curea, cu o camasa sau o bluza larga, cizme, pantofi sau perechea ta preferata de tenisi. dar cel mai important: stilizeza cu un zambet.

Totul despre casmir

Foloseste instrumentele AmiAmalia de ingrijire a casmirului indata ce primesti bluza din casmir:

Oferim pentru fiecare bluza din casmir un saculet din bumbac, ideal pentru depozitarea bluzei, atat pe timpul calatoriei, cat si pentru depozitarea acestuia pentru a proteja de praf si de obiectele ascutite.

Fiecare bluza din casmir vine cu un pieptene personalizat AmiAmalia din lemn de cedru, special pentru intretinerea bluzei. Pastrati pieptenele din lemn de cedru langa bluza din casmir iar in acest fel veti tine moliile la distanta.

Cateva trucuri de ingrijire a casmirului:

Nu permiteti parfumului sa intre in contact direct cu bluza din casmir

Lasa bluza sa se odihneasca dupa fiecare purtare

Nu este recomandata purtatrea aceleiasi bluze din casmir mai multe zile la rand

Casmirul trebuie aerisit, nu spalat dupa fiecare purtare. Evitati sa il lasati in lumina soarelui, il puteti aerisi pe balcon, terasa, la un loc ferit de soare.

Calcatul este perfect pentru a oferi casmirului tau o imagine impecabila.

Indepartarea petelor trebuie facuta local, cu putina apa calduta (Nu utilizati apa fierbinte!). Utilizati Sapun Gale, este o unelta naturala in indepartarea petelor. De obicei se utilizeaza o cantitate mica de lichid direct pe pata, lasand-o sa actioneze cateva minute si repetand procedeul pana cand pata dispare, lasand puloverul la uscat fara sa fie calcat.

Ghid marimi

1.837 lei

Detalii

  • Compozitie: 80% lana, 20% lurex
  • Recomandari de intretinere si curatare: Se recomanda curatarea uscata sau se spala rapid si atent in apa calduta, cu un detergent pentru matase si lana, cum ar fi Ecover si Delicate. Reimprospateaza-l cu vapori de aburi atunci cand este necesar.
Cod produs: AMI15 | Livrare: 5 zile.
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.