Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE BEADS ONE

Sic si practica – lumina se va reflecta intr-un fel irezistibil pe suprafata multifatetata a margelelor insiruite din aceasta bratara semifixa, reglabila. Te vei simti imbratisata de textura ca de matase a insiruirii de margele, ce alcatuiesc o bratara neașteptat de comodă. Neașteptat de spectaculoasă. Poart-o pentru un efect de prospetime dimineata, stylish ziua sau glamour seara.

Marime unica – reglabila

Bratara formata din margele insiruite si prelungire cu lant de 3cm lungime pentru o marime reglabila

Lucrata manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

3.495 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem clasic de inchidere, de inel cu arc
Cod produs: ACD19_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.