Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE BOW ONES

Am reinventat cerceii tip veriga intr-o forma moderna si spectaculoasa, care sa completeze armonios orice tinuta ai decide sa porti. Descriind arcuri largi de cerc, ușori ca o briza, cerceii THE BOW sunt cu siguranta de impact. De purtat în zilele în care ai nevoie de încredere instantanee !

Arc de cerc asimetric de aprox. 6,5cm lungime.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.425 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: cu trecere direct prin ureche
Cod produs: ACD09_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.