Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE CHAIN EXTENSION

ACORD

THE CHAIN EXTENSION

Impact maxim cu minim efort – asta este ceea ce avem nevoie de cele mai multe ori. Si asta iti ofera THE CHAIN, un lant fin pe care sa il poti agata cerceilor THE SMALL ONES sau THE CIRCLE ONES. Poarta-l lung pentru un plus de efect. Dramatic dublat in spatele urechii. Scurt si sic. Sau, de ce nu, agatat de piercingul preferat.

Lant fin de aprox. 3,5cm lungime cu cate un anou la fiecare capat

Lucrati manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

250 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: se trec tijele cerceilor prin anoul extensiei
Cod produs: ACD12_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.