Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE DISK ONE

Minimalist ca forma, dar de maxim impact, va ajunge rapid printre preferatele tale. De forma discului solar, gravat manual cu linii-raze, iti va oferi garantat o stare solara. Un simplu disc, dar pe mâna ta va deveni simbol al rafinamentului. Poarta-l impreuna cu inelul THE CIRCLE ONE pentru un efect stacking uimitor!

Masura:53

Disc cu diametrul de aprox.1,5cm formeaza partea superioara a inelului

Lucrat manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.825 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
Cod produs: ACD14_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.