Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE DOUBLE ONE

Doua profile gemene de aur iti vor infasura incheietura mainii intr-o bratara armonioasa - un vis de purtat, ce va scoate din anonimat absolut orice tinuta. O data strecurata pe mana, liniile sale simple si austere devin linii de forță, de grație și senzualitate. Atat de simpla si rafinata in acelasi timp, iti va oferi doza de incredere de care ai nevoie. Usor de purtat, asortat si adorat.

Masura: S (circumferinta incheieturii intre 15 si 16cm)

Un profil circular, continuu, ce trece de doua ori peste incheietura mainii, formeaza o bratara fixa, deschisa, de aprox. 1cm latime

Lucrata manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

9.175 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
Cod produs: ACD20_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.