Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE ONES WITH A CHAIN

ACORD

THE ONES WITH A CHAIN

Chiar si cele mai subtile miscari ii fac sa danseze la urechile tale. Iar contrastul dintre atingerea matasoasa a aurului si licaririle lantului iti vor incanta orice zi. O declaratie de stil fara efort, cerceii THE ONES WITH A CHAIN sunt de purtat la fel de bine si acasa, si la petreceri, si la prezentarile de dimineata.

Un lant delicat este prins de fiecare capat al unui semicerc plin cu diametrul de 1,6cm.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.825 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD05_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.