Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE ROUND ONES

Sunt de o frumusete neconventionala, dar cu un aer atat de sic datorat formei lor minimaliste - un disc din aur solid iti va imbratisa delicat lobul urechii cu o forma simpla, dar de impact. Si cand esti sigura pe tine, simti ca poti cuceri lumea.Textura rafinata a aurului si designul pe cat de simplu, pe atat de incantator, te vor face sa te intorci la cerceii ROUND iar si iar ...

Un disc cu diametrul de 1,8cm, din care un sfert este decupat, care se poarta perpendicular pe lobul urechii.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K.

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

4.495 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD03_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.