Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE SIMPLE ONES

Pura definitie a stilului minimalist, cerceii SIMPLE vor deveni rapid una dintre perechile tale preferate. Simpli, deloc clasici, sunt potriviți oricarei ocazii. Echivalentul perechii perfecte de blugi, iti vor fi mereu la indemana cand, pur și simplu, nu stii ce altceva sa alegi. Completeaza-i cu THE BAR EXTENSION pentru efecte spectaculoase garantate!

Bara de 1,5cm lungime din profil patrat.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K.

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.895 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD01_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.