Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Unibrow

Optimef

Unibrow

UNIBROW sunt primii ochelari de soare Optimef concepuți și asamblați în România. De inspirație retro, UNIBROW au un spirit contemporan ce se regăsește în compoziția asimetrică a inserțiilor metalice inspirate de grafica mișcării artistice Memphis. Aspectul sculptural al ramelor creează echilibru perfect între funcționalitate și extravaganță. Construcția impecabilă și detaliile originale fac din Unibrow un produs prețios. Realizați din acetat, ochelarii sunt echipați cu lentile oftalmice Interoptik, fabricate în România după tehnologia nemțească Rodentock. Tratamentul antireflex SuperAR reduce reflexiile și facilitează o întreținere ușoară a lentilelor. În acest fel UNIBROW oferă protecție optimă și vizibilitate clară, fie că îi porți pe plajă sau în oraș.

Lentile Interoptik de înaltă calitate pentru performanțe optice superioare. Tehnologia Free Form de prelucrare a lentilelor asigură claritate sporită, confort maxim în purtare, câmpuri vizuale largi şi fără distorsiuni. Back SuperAR - tratamentul perfect pentru lentilele de soare

Back SuperAR este un tratament antireflex în 8 straturi, cu nuanţă verde, aplicat numai pe partea concavă  a lentilelor. Este tratamentul ideal pentru lentilele colorate. Astfel  beneficiați de protecție optimă împotriva strălucirilor şi a reflexiilor, în timp ce culoarea lentilelor rămâne neschimbată.

Lentile-Interoptik

Material lentile-Perfalit

Protectie UVA-100%

Protectie UVB-100%

Tratament-Super Antireflex

Rezistență la zgârieturi-DA

Hidrofob-DA

Garanție-24 Luni

Dimensiuni: Lățime ramă-142mm, Înălțime ramă-52mm, Șa nazală-22 mm, Lungime braț-145 mm.

620 lei

Detalii

Cod produs: OPT003 | Livrare: 5 zile.
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.