Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei din argint Brisa

Bizar Concept

Cercei din argint Brisa

Cercei labirint, din colectia cu acelasi nume, confectionati din argint reciclat 925. O bijuterie care iese in evidenta prin simplitate si prin tonul jucaus cu care decupeaza ceea ce ar fi putut fi o pereche de cercei patrati sau romb. Simbolul labirintului este unul cu totul special, ideal atat pentru tinute elegante, de seara, cat si pentru outfituri de zi mai nonconformiste.

Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

350 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925 placat selectiv cu aur de 18 ct
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Sistem de inchidere: pin cu fluturas
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: lungime 51 mm, latime 20 mm
Cod produs: BZR003 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.