Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

RethinkFashion by Perwoll X UAD Cluj

RethinkFashion Collection by Perwoll&UAD este o colectie inedita de rochii, lansata de studentii din anul II Licenta de la Universitatea de Arta si Design Cluj, departamentul Moda-Design vestimentar, in colaborare cu Perwoll. Tinutele sunt realizate din materiale refolosite, ceea ce ne indeamna sa constientizam si sa actionam in directia slow fashion, din grija fata de mediul inconjurator si Planeta.

Colectia vorbeste despre timp si confort, despre libertatea de miscare si atitudine, desenand cu linii lejere si versatile siluete creative care penduleaza intre casual si sofisticat. Imprimeul floral sau geometric permite diverse jocuri ale siluetei, versatilitatea fiind unul dintre cuvintele cheie ale colectiei semnata de designerii Vasilita Diana, Muntean Andrada, Matis Raul, Hajnal-Andreea Szollosi, Filipoiu Cristiana, Cornea Iris, Cioara Miruna si Botinesteanu Desi.

Veniturile integrale obtinute din comercializarea rochiilor vor fi donate catre Asociatia Micile Bucurii, un ONG care are ca scop incurajarea oamenilor de a trai viata constient si responsabil si de a respecta natura.

deplin