Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Cercei din argint Philia

Bizar Concept

Cercei din argint Philia

Cercei romb sau cercei labirint? De ce nu amandoua? Parte a colectiei Labirint, acesti cercei din argint reciclat 925 sunt deopotriva simpli si atipici. Daca simti ca te reprezinta simbolul labirintului, dar iti doresti un accesoriu cu personalitate, vei dori sa-i adaugi colectiei tale de bijuterii speciale care te fac sa te simti la fel!

 Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

350 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Sistem de inchidere: pin cu fluturas
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: lungime 43 mm, latime 20 mm
Cod produs: BZR007 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.