Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Colier din argint Aora

Bizar Concept

Colier din argint Aora

Cauti un pandantiv labirint? Sau un pandantiv romb? Unul cu perla, simplu, elegant si totusi discret? Bucura-te de simbolurile tale preferate, combinate inedit intr-un singur accesoriu. Este o bijuterie din argint reciclat 925, care nu se descopera complet din prima, cu un design fluid, in care perla de cultura gliseaza in voie. Daca iti place ce vezi, te invitam sa faci cunostinta cu intreaga colectie Labirint! 

Acest produs este lucrat manual cu mare atentie pentru detalii in atelierul Bizar Concept ,dar in timpul procesului de fabricare pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune intre produsul din fotografii si podusul final livrat.

Ne preocupa sanatatea, atat a ta cat si a planetei, asa ca folosim argint reciclat ori de cate ori avem ocazia iar bijuteriile noastre nu contin nichel si plumb, care sunt principalii factori declansatori in alergia de contact la metal.

450 lei

Detalii

  • Compozitie: argint 925 placat selectiv cu aur de 18 ct
  • Recomandari de intretinere si curatare: evitati contactul cu substantele chimice; in functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an
  • Alte informatii: dimensiuni aproximative: pandantiv lungime 34 mm, latime 26; diametru cerc: 15 mm; lungime lant: 58 cm; aspect: lucios
Cod produs: BZR009 | Livrare: 7-12 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.