Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Elixir Golden Restructuring & Firming Water

Infinitum

Elixir Golden Restructuring & Firming Water

Un produs regenerant, care reda fermitatea tegumentului pentru fata, decolteu si corp. Apa revigoranta Elixir Golden Restructuring & Firming Water este recomandata pentru tenurile sensibile, care au nevoie de ingrijire zilnica pentru a reduce pruritul si roseata tegumentului si pentru refacerea echilibrului natural al pielii. Reimprospateaza si tonifica tenul, poate fi utilizata pe parcursul intregii zile la munca, in calatorii si in ritualul obisnuit de ingrijire. 

Formularea contine apa naturala de izvor Aur’a, pura, alcalina, cu continut natural de coloizi de aur si argint, cu minerale perfect echilibrate, incorporand de asemenea o combinatie de ingrediente active, precum Aur coloidal, Acid Hialuronic cu masa moleculara mics si medie si Microcapsulele cu aur de 22k, fiind recomandata pentru ingrijirea tegumentului sensibil si xerotic.

Hidrateaza tenul in profunzime. Produsul confera un aspect de fermitate a pielii si are efect de regenerare si de întinerire.

139 lei

Detalii

  • Alte informatii: este recomandat pe timpul zilei, atenueaza si previne formarea ridurilor, redand totodata fermitatea si luminozitatea tenului; se aplica prin pulverizare si masaj usor, pe fata, gat si decolteu
Cod produs: INF07 | Livrare: 5 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.