Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Keszeg Agnes

Produse de lifestyle create de designeri romani. In aceasta categorie puteti gasi: agende, mobilier, portelan, parfumuri, corpuri de iluminat. Printre designerii pe care ii puteti gasi in aceasta categorie se numara: Simplexio, Your Personal Aroma, Carnet de vise si visuri.

Despre mine

Intotdeauna m-a interesat conceptul vestimentar care se indeparteaza de haina purtata. Cum ar fi sa desenam doar hainele? Sau daca haina ar fi un obiect de decor? Asa am ales sa renunt la cariera de designer vestimentar la scurt timp dupa absolvirea facultatii si sa ma fac ilustrator de moda si creator de papusi. Acum desenez haine si incerc sa povestesc o istorie a modei occidentale prin papusi unicate. Sunt preocupata de detaliu, de culoare, de istoria formelor vestimentare.

Despre papusi

Papusile de moda exista de sute de ani. La inceput, scopul lor era de a arata croiul hainelor purtate de ele, iar mai incolo au devenit obiecte pretioase de colectie, exponate de muzeu etc. Papusile mele sunt defapt varinata 3D a ilustratiilor pe care le fac.

 
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2