Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Lavlait - lapte demachiant

Panseea

Lavlait - lapte demachiant

Un lapte demachiant cu ulei de orez si ulei esential de lavanda, are o capacitate foarte mare de curatare a oricarui tip de machiaj (inclusiv demachierea ochilor sau a produselor waterproof) si o textura fina, emolienta, potrivita tenului uscat. Nu usuca si nu irita pielea, deoarece nu contine surfactanti sau alte chimicale folosite in majoritatea produselor de curatare.

A se folosi pentru curatarea tenului in fiecare seara inainte de culcare sau pentru pregatirea fetei inaintea aplicarii unui machiaj complex.

Ingrediente: Aqua, oryza sativa bran oil, Glyceryl Stearate SE, lavandula angustifolia oil, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.

70 lei

Detalii

  • Recomandari de intretinere si curatare: a se pastra intr-un loc uscat, ferit de soare direct, ideal intre 5-25 C. Termen de valabilitate: 3 luni.
  • Alte informatii: aplicati laptele demachiant Lavlait pe un pad demachiant si curatati fata si ochii pana cand se indeparteaza tot machiajul. Nu necesită clatire. Pulverizati imediat dupa apa florala si aplicati crema. Cantitate: 100ml
Cod produs: PAN02 | Livrare: 3 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.