Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Politici de confidentialitate

Esti pe site-ul oficial al Molecule-f.com.

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate propietarilor Molecule-f.com.

Ca vizitator ai următoarele drepturi:

 • explorarea conținutului;
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;
 • copierea sau tiparirea unor materiale în scop personal, fără comercializarea acestora;
 • daca îți bazezi deciziile sau acțiunile pe informațiile conținute în acest website îți asumi raspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

Datele și informațiile sunt prezentate în site-ul Molecule-f.com numai în scopuri informative.

Molecule-f.com își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără preaviz.

Produsele descrise în acest site sunt valabile numai pentru Molecule-f.com și sunt proprietatea sa exclusivă.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

A. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (www.molecule-f.ro) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

 

Societatea MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. are sediul social în Comuna Brănești, Sat Pasărea, str. Nicolae Bălcescu, nr. 6 (fost nr. 10, fost nr. 8A), parter, cam. 2,  și punct de lucru deschis în București, str. General Eremia Grigorescu, nr. 4, este o persoană juridică de drept privat înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3068/2016, C.U.Î. 36361480, atribut fiscal RO, ce desfășoară activități de comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet (comerț online).

Totodată, MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.molecule-f.ro este website-ul oficial al MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L., creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la activitatea societății, produsele și serviciile pe care le oferim și pe care le puteți comanda de la punctul nostru de lucru din București, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatorii site-ului, clienții sau potențialii clienți ai produselor comercializate prin intermediul website-ului.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind produsele/serviciile oferite de societatea noastră.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului MOLECULE F CONCEPT STORE  S.R.L. (www.molecule-f.ro).

MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

- Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.

- Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ai împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.  

- Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

- Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

B. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul, vi se va solicita furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare sau autentificare pentru:

- contactarea în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră,

- crearea unui cont de utilizator/ client, plasarea comenzilor de produse/servicii oferite prin intermediul website-ului, procesarea plății online a produselor/ serviciilor comandate și livrarea acestora,

- abonarea la Newsletter-ul nostru, respectiv pentru a primi comunicări comerciale (oferte promoționale privind reduceri, premii, cadouri, s.a) și a fi la curent cu ultimele noutăți în legătură cu activitatea și serviciile societății,

- comandarea și trimiterea către un prieten a unui Card Cadou sau pentru a partaja (Share) cu prietenii trimiterea unui Card Cadou via platforme social-media (facebook.com, twitter.com, google+.com, fancy.com, pinterest.com),

- partajarea (Share) cu prietenii a produselor alese sau preferate de dumneavoastră, prin intermediul platformelor social-media (facebook.com, twitter.com, google+.com, fancy.com, pinterest.com),

- postarea de comentarii la articolele publicate în „BLOG” existent pe website,

- primirea de notificări privind comentariile postate de dumneavoastră la articolele din „BLOG” sau cu privire la noile postări.

 Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți la secțiunile din cadrul website-ului, după cum urmează:

 1. La secțiunea ”Contact”/ „TRIMITE-NE UN MESAJ” Datele solicitate cu ocazia utilizării acestui mijloc de comunicare sunt: numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

 2. La secțiunea „CONTUL MEU” / „INTRĂ ÎN CONT SAU ÎNREGISTREAZĂ-TE” – Datele solicitate pentru înregistrarea unui crearea unui cont sunt: numele și prenumele, data nașterii și adresa de e-mail, respectiv adresa de e-mail, în cazul autentificării unui client înregistrat deja.

 3. Formularul ”CREARE CONT” – Datele solicitate pentru crearea unui cont de utilizator sunt: numele și prenumele, data nașterii și adresa de e-mail.

 4. Formularul „FINALIZARE COMANDĂ” a produselor/serviciilor selectate de dumneavoastră, după includerea lor în „COȘUL MEU”. Plasarea unei comenzi se face în cadrul procesului de finalizare a comenzii, fiind necesar, în prealabil, înregistrarea (ÎNREGISTRAȚI-VĂ ȘI CREAȚI-VĂ UN CONT) sau autentificarea (AM DEJA CONT) dumneavoastră ca și client, datele cu caracter personal solicitate în această etapă fiind, după caz: adresa de e-mail, numele și prenumele, data nașterii, CNP, adresa de domiciliu, adresa de livrare, telefon, date bancare.

 5. Formularul „Abonează-te la Newsletter-ul nostru/ ABONEAZĂ-TE”, în cazul în care doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți și să primiți informări comerciale de marketing privind activitatea și produsele/serviciile noastre. Furnizarea datelor cu caracter personal în scop de marketing este voluntară, dumneavoastră putând să vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul de abonare disponibil pe site. În cazul în care alegeți utilizarea acestui mijloc de informare va fi necesar să ne furnizați adresa de e-mail.

 6. Când ați hotărât să oferiți un cadou unui prieten și apăsați butonul „Cadou” existent pe pagina principală în partea din dreapta sus, veți completa formularul de comandă care include un subformular - „TRIMITE CARDUL CADOU UNUI PRIETEN”, în care va fi necesar să introduceți numele și adresa de e-mail a destinatarului Cardului Cadou.

 7. Formularele pentru postarea de comentarii „LEAVE A REPLY” regăsite în cadrul articolelor din secțiunea „BLOG”, în care, pentru a putea fi publicate, este necesar să completați numele și adresa de e-mail. Concomitent cu postarea unui comentariu la articole, site-ul vă oferă posibilitatea ca dumneavoastră să optați pentru primirea prin e-mail de notificări, în cazul în care, ulterior postării comentariului apar comentarii noi la articol, sau reacții/ feed-back la propriul comentariu din partea altor utilizatori ai website-ului. Nu vă veți putea beneficia însă de această posibilitate fără a completa e-mail-ul.

Furnizarea informațiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact nu este o cerință de utilizare a site-ului, dar totuși rețineți că rubricile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informații pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite precum și, în cazurile în care doriți să efectuați comenzi de produse, pentru efectuarea comenzii și livrarea produselor comandate. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor/solicitărilor/sesizărilor dumneavoastră, procesării comenzii dumneavoastră, respectiv la imposibilitatea înregistrării unui cont, și în consecință, la imposibilitatea accesării produselor/serviciilor noastre prin intermediul website-ului.

Referitor la datele bancare, vă informăm că website-ul www.molecule-f.ro include plata online a produselor/serviciilor comandate de dumneavoastră prin modalitatea de plată intermediată de procesatori de plăți online pe bază de card bancar, și care dețin website-uri specifice efectuării de plăți online. Dumneavoastră, în momentul selectări modalității de plată online, veți fi direcționat către pagina securizată a procesatorului de plăți online. 

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai ulte dintre site-urile web. Astfel, website-ul www.molecule-f.ro colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru.

De asemenea, pe website-ul www.molecule-f.ro puteți întâlni legături/ link-uri către alte website-uri pentru informarea dumneavoastră (a se vedea de ex.: www.anpc.ro, www.bundeplata.ro, www.starbt.ro, www.dreamingof.net, www.youtube.com, www.facebook.com, www.fancy.co, www.twitter.com, www.pinterest.com, s.a). Aceste website-uri pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le treceți în revistă pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu acele website-uri, întrucât nu suntem responsabili pentru conținutul website-urilor care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, sau pentru utilizarea sau practicile de confidențialitate ale acelor website-uri.

C. SCOPURILE PRELUCRĂRII

MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.molecule-f.ro în următoarele scopuri:

 • Activități comerciale de vânzare, furnizarea de servicii și bunuri, respectiv în scopul desfășurării relației contractuale dintre dumneavoastră și MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. în legătură cu activitatea de comerț online de îmbrăcăminte și accesorii (preluarea, validarea, expedierea, facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, returnarea produselor, garanția produselor, istoricul cumpărăturilor).

 • Contactarea clientului prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-i aduce la cunoștință/notifica informații despre produsele contractate (de ex.: modificare/completare caracteristici, costuri, epuizare stoc/intrare în stoc, s.a.).

 • Îndeplinirea obligațiilor legale ale societății noastre în contextul realizării operațiunilor de vânzare (obligații financiar-contabile, efectuarea unor activități de gestiune economică, financiară și/sau administrativă a societății).

 • Centralizarea operațiunilor și menținerea unei baze de date interne în care sunt stocate informațiile cu privire la utilizatorii website-ului, clienții actuali și potențiali(persoanele vizate), pentru a putea fi utilizate de către departamentele și structurile societății în activitatea acestora.  

 • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările clienților – informații adiționale despre produse și oferte, actualizarea unora din datele de identificare, soluționarea cererilor, reclamațiilor și a sesizărilor formulate online.

 • Reclamă, marketing și publicitate, crearea sau analizarea de profiluri, pentru: îmbunătățirea serviciilor și produselor pe care le oferim, pentru a oferi promovare sau reclamă personalizată și/sau generală, pentru activități de marketing direct prin intermediul oricăror mijloace de comunicare la distanță (telefon/poștă/email/ sms/fax sau a informărilor comerciale sau reclamelor privind produsele și promoțiile/ofertele noastre speciale, adresate în mod direct și specific unei anumite persoane) în cazul în care clientul a acceptat aceasta.

 • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor de consum ale utilizatorilor.

 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.

 • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor.

 • Efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la servicii/produse, cât și cu privire la portofoliul de clienți, și în scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.

 • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte.

D. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

 • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016(în ceea ce privește demersurile pre-contractuale la cererea clientului sau pentru a furniza informații despre produsele și serviciile oferite, precum și operațiunile de vânzare propriu-zisă a produselor, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor comerciale).

 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește întocmirea facturii, operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, urmărirea și colectarea debitelor/ratelor de plată, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi serviciile prin intermediul site-ului).

 • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilorart. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, datîn scop de comunicare newsletter și marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Vom comunica cu dumneavoastră prin email prin newsletter-uri periodice, trimiterea de mesaje comerciale legate de produsele și promoțiile noastre, precum și orice alte mesaje tranzacționale în legătură cu serviciile noastre (felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale). Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email („unsubscribe”) sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.

 • Prelucrarea este necesară în scopul interesului legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor  MOLECULE FASHION S.R.L. și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. 

E. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor administratorului website-ului.

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi, și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabilă/arhivare (vă rugăm să rețineți că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege, ca de exemplu, păstrarea facturilor pentru o perioadă de 10 ani) și pentru protejarea drepturilor legale și intereselor societății noastre.

În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator (al datelor asociate contului) sau a consimțământului privind transmiterea de informări/newsletter, datele vor fi prelucrate sau vor rămâne în posesia noastră până la momentul dezactivării contului, respectiv până la momentul dezabonării dumneavoastră. Ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor cu caracter personal, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active, iar în măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea intereselor societății noastre, acestea vor fi șterse sau anonimizate.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 12 luni în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

F. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului precum: societăți de curierat, furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software), furnizori de servicii de marketing, telemarketing, de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor, furnizorii de servicii de contabilitate, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori, ori la solicitarea organelor fiscale, parchet, poliție, instanțe judecătorești sau a altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

G. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la MOLECULE FASHION S.R.L., la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;

 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;

 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L., ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care MOLECULE FASHION S.R.L. are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul vânzării de produse/înregistrarea operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:

-     acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

-     în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

-     în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

-     în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

-     în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

-     datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:

1.     (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră

2.     (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării.

3.     (iii) MOLECULE FASHION S.R.L. nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apararea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

 • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;   

 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

 • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.

 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

H. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri.

Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezenta, consimțiți să notificați în scris reprezentanții MOLECULE F CONCEPT STORE  S.R.L. indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră, respectiv a contului dumneavoastră. MOLECULE F CONCEPT STORE S.R.L. nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

I. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative, vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

J. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Daca aveti întrebări sau comentarii despre prezenta Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la sediul social din Comuna Brănești, Sat Pasărea, str. Nicolae Bălcescu, nr. 6 (fost nr. 10, fost nr. 8A), parter, cam. 2, sau la punctul de lucru din București, str. General Eremia Grigorescu, nr. 4, ori prin e-mail, la adresa: [email protected].

Versiune publicată la data: August 2020