Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

Smell The Sun / Zambile

KM5

Smell The Sun / Zambile

Am ajuns deja? Dragut. Nu inteleg ce tot cautam...sa fie oare atat de simplu? Bine. Pai hai sa ne bucuram atunci :) © Raluca Aprodu

Note de varf: clopotei, zambile. Note de mijloc: lavanda, rasina, trandafir, iasomie. Note de baza: mosc. Hand made. Greutate totala: 480 gr, timp de ardere: 50-60 ore, fara coloranti, fara aditivi, intr-o forma imperfect de fermecatoare, o consecinta a lipsei de conservanti.

Despre ceara de soia: este non-toxica, 100% naturala; material organic si sustenabil; netestat pe animale; produs ecologic; arde curat fara sa elibereze fum toxic; produs biodegradabil; recipientul se spala/curata usor cu apa si sapun; arde de 3 ori mai lent decat o lumanare obisnuita cu parafina si de aceea e o investitie buna; uleiurile esentiale retinute in ceara de soia emana un parfum placut pe o durata mai lunga decat lumanarile obisnuite.

Instructiuni: taiati fitilul pana la 7 mm inainte sa il aprindeti; asezati lumanarea intr-o zona neexpusa la curent, departe de copii, animale sau obiecte inflamabile; tineti lumanarea aprinsa intre 1 si 4 h; folositi un obiect de metal pentru a stinge lumanarea; bucurati-va :)

105 lei

Detalii

  • Compozitie: 100% ceara din soia, 100% fitil din bumbac
Cod produs: KM5007 | Livrare: 5 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.