Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE BAR EXTENSION

ACORD

THE BAR EXTENSION

Cu o siluetă grafică și ușor de asortat, sunt o declaratie de forta si feminitate in acelasi timp. O bucurie de purtat si de privit, sigur nu vei trece neobservata cu ei. Poartă-i direct sub cerceii THE SIMPLE ONES sau THE SQUARE ONES pentru un efect spectaculos sau de o parte și alta a lobului urechii pentru un efect dramatic si neconvențional. - doua bare, de lungimi usor diferite, de aprox.

3 cm lungime, pot fi purtate in fata sau in spatele urechii

Lucrati manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati. .

 

1.295 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: se trec tijele cerceilor prin decupajul special prevazut al extensiei
Cod produs: ACD11_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.