Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE CIRCLE ONES

Simpli si de efect, sunt potriviti pentru orice ocazie, astfel ca te vei putea bucura de ei iar si iar, oriunde si oricand. Spiritul lor ludic dat de jocul dintre plin si gol te va insoti pretutindeni - suficient de eleganti pentru a te acompania discret la o seara formala, dar in acelasi timp perfecti pentru un look minimalist. Completeaza-i cu extensia CHAIN pentru efecte spectaculoase garantate !

Cerc din sarma de aur, cu diamterul de 6mm.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K.

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

675 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD06_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.