Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE DOUBLE ONE

Atunci cand calitatile de a fi incredibil de usor de purtat si incredibil de usor de asortat se alatura, esti sigura pe tine ori de cate ori il vei avea la mana: de dimineata pana seara, din zi de lucru pana in weekend, din zile senine si usoare pana la unele pline si fermecatoare.

Masura: 53

Doua profile circulare, usor distantate, sustinute de 2 tije, formeaza acest inel confortabil, cu latimea de aprox. 4mm.

Lucrat manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.625 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
Cod produs: ACD17_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.