Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE ONE WITH THE BARS

ACORD

THE ONE WITH THE BARS

Minimalist, dar indraznet in acelasi timp – strecoara-ti inelul THE ONE WITH THE BARS pe deget si poarta-l cu aplomb. Inel statement prin excelenta, cu o forma eleganta si puternica in acelasi timp, te va face sa te simti si tu puternica ori de cate ori il porti. Cu exact atata atitudine cat trebuie. Tot ce ai nevoie pentru a-ti accesoriza camasa alba. Sau rochia de cocktail. Sau perechea preferata de blugi. Poarta-l impreuna cu inelul THE BEADS ONE pentru un efect stacking uimitor!

Masura: 55

Doua bare din profil patrat, de aprox. 4cm lungime, se prelungesc de o parte si de alta a unui inel confortabil, cu profil U

Lucrat manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

3.575 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
Cod produs: ACD18_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.